0

Sophie in actie voor Afrikaanse giraf

Geplaatst op: 09-03-2021

Exclusieve Sophie de giraf set steunt uitstervende soortgenoten
SOPHIE IN ACTIE VOOR AFRIKAANSE GIRAF

Sophie de giraf is misschien wel het beroemdste girafje ter wereld. Deze bekendheid wil ze nu graag inzetten om haar wilde soortgenoten te helpen. In Afrika is het aantal giraffen de afgelopen 30 jaar namelijk met bijna 30%gedaald. Daarom is Sophie de giraf een samenwerking aangegaan met de Giraffe Conservation Foundation (GCF) en is er een speciale ‘Save the Giraffes gift set’uitgebracht. Voor elke verkochte set wordt 1 euro gedoneerd aan het GCF. Als je deze speciale Sopie de giraf set koopt, krijgt je kindje dus niet alleen de beste troost die er is bij doorkomende tandjes, je helpt ook om de toekomst van de giraf in Afrika veilig te stellen. Zo kan je kindje deze prachtige dieren later niet alleen in de dierentuin bezoeken, maar ze ook nog volop in het wild blijven bewonderen.

De ‘Save the Giraffes set’ is uitgebracht in een beperkte oplage en bevat niet alleen het originele Sophie de giraf bijtspeeltje voor je kindje, maar ook een 100% natuurrubber mini Sophie de giraf sleutelhanger voor jezelf. Daarnaast wordt per verkochte set een bedrag van 1 euro overgemaakt aan de Giraffe Conservation Foundation. Zij zullen het ingezamelde geld gebruiken voor hun giraffenherplaatsingsprogramma. Dit programma is een belangrijk initiatief voor het behoud van de wilde giraf in Afrika, waarbij giraffen worden herplaatst in gebieden met een laag aantal giraffen of waar de giraffe zelfs al helemaal uitgestorven is.

Natuurlijke materialen
Sophie de giraf wordt gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Heveaboom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor is ze absoluut vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers, dus voor baby’s volkomen veilig om op te sabbelen en te bijten.

Adviesprijs
Save the Giraffes set, Sophie de giraf + sleutelhanger: €22,99Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious