0

De beste start met Pura!

Geplaatst op: 27-02-2024

DE BESTE START

Vroeger, wanneer een baby overging op flesvoeding, werd daar meestal de welbekende plastic drinkfles voor gebruikt. Echter, inmiddels is er veel meer bekend geworden over de gezondheidsrisico’s die samenhangen met het drinken uit een plastic fles. De rvs flessen van Pura zijn de enige drinkflessen ter wereld die 100% plasticvrij zijn en daarom het ‘Made safe’ certificaat hebben ontvangen. Ze zijn dan ook veiliger, milieuvriendelijk én onverwoestbaar. Bovendien kun je deze stoere fles steeds weer van een andere dop voorzien, zodat deze gewoon met de behoefte van je kindje meegroeit en je ‘m dus je hele leven lang kunt blijven gebruiken.

 
 

Met de Pura Startersset kun je meteen een flinke tijd vooruit. Niet alleen bevat de set twee rvs drinkflessen met bijbehorende sleeve, maar ook twee medium flow en twee fast flow spenen inclusief bijbehorende reisdoppen. Daarnaast bestaat de startersset nog uit twee siliconen tuiten en twee afsluitdiscs.

Van baby naar peuter
Pura flesspenen hebben een gepatenteerd anti-kolieksysteem dat zorgt voor een continue druk en darmkrampjes voorkomt. De spenen zijn ontwikkeld om de variabele stroomsnelheid van borstvoeding na te bootsen, onder andere doordat er meerdere gaatjes in de speen zitten. De Pura flessen zijn bovendien ook zeer geschikt om in te vriezen, bijvoorbeeld met afgekolfde melk. Hiervoor kun je de siliconen afsluitdisks uit de set gebruiken. Vanaf circa 6 maanden kan je kindje overgaan op de Pura siliconen tuit. Deze is ontwikkeld op basis van de adviezen van vooraanstaande kinderartsen om de natuurlijke ontwikkeling van tanden en tandvlees te ondersteunen. Zo is de top van de Pura tuit bijvoorbeeld verstevigd om weerstand te kunnen bieden aan het bijtinstinct van opgroeiende peuters.

En daarna…
Maar ook als je kindje eenmaal over is op vaste voeding, kun je de fles gewoon blijven gebruiken. Je kunt ‘m dan bijvoorbeeld voorzien van een top met siliconen rietje of handige sportdop, waarna de fles gebruikt kan worden als water- of limonadefles op school of bij het sporten. Bovendien is de Pura fles ook verkrijgbaar in een dubbelwandige uitvoering die je drankje maar liefst 6 uur lang warm of koud houdt.

 
 

Enige als veilig geteste drinkfles
Doordat plastic een open structuur heeft, zal er bij plastic flessen uitwisseling plaatsvinden tussen de inhoud en de plastic wand. Hierdoor kunnen weekmakers in de vloeistof komen, iets dat bij warme dranken zelfs nog sneller gebeurt dan bij koude dranken. Pura flessen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs en daarom volledig vrij van bacteriën en geven geen vreemde geurtjes of smaakjes. Niet voor niets zijn de vrachtwagens die de melk ophalen óók gemaakt van rvs. Veel glazen of rvs flessen hebben echter nog steeds een plastic ring of drinktuit. De flessen van Pura zijn als enige 100% plasticvrij, met silicone doppen van antibacteriële medische kwaliteit en dus volledig vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood. Niet voor niets is Pura de enige drinkfles voor jonge kinderen ter wereld die door MadeSafe.org als veilig is getest en het ‘Made safe’ certificaat heeft ontvangen. Bovendien is een Pura fles onverwoestbaar en gaat dus je hele leven lang mee.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious