0

Lulla doll Slaapknuffel Lilac

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 59,99

De unieke en innovatieve Lulla doll wordt een wonder genoemd door ouders over heel de wereld.

"I cannot praise this product high enough. From day 1, my daughter became very attached to it and has finally started to fall asleep easier & stay asleep for longer. This little doll has been a lifesaver. Thank you!" - Mandy P.

Verbeter de slaapcyclus van je kindje met de Lulla doll!

De Lulla doll is een award-winning slaapknuffel voor prematuren, baby's, dreumesen en oudere kinderen. De knuffel imiteert de veilige nabijheid van een ouder. Haar zachte uiterlijk en het kalmerende geluid van echte ademhaling en hartslag gedurende 12 uur creëert een langere en betere slaap.

Slapen met Lulla doll voelt als een veilige omhelzing van een slapend klein vriendje, omdat Lulla doll is ontworpen om het liggen in de armen van een ouder te imiteren. Daarom heeft de Lulla doll één geluid: de natuurlijke ademhaling en hartslag van Gudrun, een IJslandse moeder van vier kinderen en Kundalini Yoga-lerares.

Waarom de Lulla doll
Andere slaapknuffels en slaaptrainers zijn ontworpen om baby's te helpen in slaap te vallen. Het geluid wordt geactiveerd als baby huilt, en stopt als baby slaapt. De slaapcyclus van baby's is 45-50 minuten met in iedere cyclus een diepere en lichtere slaap. Tijdens de lichte slaap wordt baby wakker en gaat huilen, waarna de slaaptrainer geactiveerd wordt. Dit wakker worden en huilen geeft iedere keer een verhoogde hartslag en ademhaling met als gevolg een onrustige slaap.

Lulla doll speelt 12 uur lang een echte opname van hartslag en ademhaling om gedurende de hele nacht veiligheid en geborgenheid te bieden voor een rustige slaap. Iedere keer als baby in een lichte slaap komt hoort ze dezelfde rustgevende ademhaling en hartslag van Lulla doll. Hierdoor kan baby rustig in de volgende slaapcyclus doorslapen zonder wakker te hoeven worden en huilen.

Onderzoek leert ons ook dat wanneer baby's de natuurlijke geluiden van hartslag en ademhaling horen, ze zich afstemmen op het ritme dat ze horen, waardoor hun hartslag en ademhaling stabieler worden.

Bewezen effectiviteit
Lulla doll is ontwikkeld in IJsland en geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek over geborgenheid, nabijheid, slaap en welbevinden. Lulla doll is gedurende 3 jaar ontwikkeld met hulp van artsen, verpleegkundigen, psychologen, ouders en baby's. Duizenden ouders wereldwijd hebben de voordelen van de Lulla doll ervaren. Het heeft bewezen de slaapkwaliteit van baby's te verbeteren en ouders meer rust te geven.

Specificaties
Lulla doll is veilig te gebruiken vanaf de geboorte door prematuren, baby's, dreumesen en oudere kinderen.

Voor slapende baby's jonger dan 12 maanden moet Lulla doll buiten de wieg of het slaapgedeelte worden geplaatst. De slaapknuffel kan gemakkelijk worden opgehangen aan de buitenkant van de wieg door middel van de bevestiging lus die verborgen is op de rug van Lulla doll.

De slaapknuffel kan in de wasmachine gewassen worden.

Verpakkingsinhoud

  • Lulla doll Slaapknuffel Lilac
  • Katoenen bewaarzakje
  • Geluidsmodule inclusief 2 AA batterijenCopyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious